Download algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Joy for Kids

Joy for Kids is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder nummer 55813704.

Door een bestelling te plaatsen op deze website ga je akkoord met de voorwaarden van Joy for Kids.

Prijzen
Alle genoemde prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.

Bestellingen
Zodra je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een orderbevestiging per email. In deze bevestiging staan de artikelen die je besteld hebt inclusief BTW en inclusief de verzendkosten.

Betaling
Joy for Kids hanteert drie manieren om je bestelling te betalen; Ideal, vooraf overmaken en betalen bij afhalen. Zodra de betaling is ontvangen wordt de bestelling verzonden. Uitzondering hierbij is de langere levertijd bij sommige artikelen. Dit wordt duidelijk vermeld op de website.

Verzending
Bestellingen worden verzonden door Post NL. Alle artikelen worden met uiterste zorg verpakt en verzonden. Verzendingen zijn voor risico van de koper. Joy for Kids is niet aansprakelijk voor eventuele verzendschade.

Retourzending
Indien een artikel niet aan je verwachtingen voldoet, dan heb je als koper het recht om het artikel binnen 14 dagen te retourneren. Meld je retour aan via het emailadres info@joyforkids.nl. De artikelen dien je in originele staat en ongebruikt retour te zenden aan Joy for Kids. De kosten voor het retourzenden zijn voor rekening van de koper.
Nadat wij de artikelen in goede staat hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag van het product binnen 7 dagen terugstorten op je rekening. De verzendkosten om de artikelen naar je toe te sturen worden niet vergoedt.

Klachten
Mocht je een klacht hebben dan kan je contact met ons opnemen. We zullen dan samen bekijken hoe we het probleem kunnen oplossen.

Aansprakelijkheid
Joy for Kids is niet aansprakelijk voor schade aan producten ontstaan door normale slijtage of verkeerd gebruik van het product.

Privacy
Joy for Kids respecteert de privacy van al haar klanten en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt alleen worden gebruikt om je bestelling te kunnen verwerken. Wij zullen je gegevens niet aan derden verstrekken.

Copyright
Het is niet toegestaan om afbeeldingen en teksten van deze site te kopiëren en te gebruiken zonder uitdrukkelijke toestemming van Joy for Kids.